Általános Szerződési Feltételek

 1. Bevezető

Ezen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a inulini.com weboldalra (a továbbiakban: Weboldal) vonatkoznak. A Weboldal használatával Ön elfogadja ezen ÁSZF-et. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi feltételeket, és ha kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

 1. A Weboldal használata

A Weboldal használatával Ön kijelenti, hogy betöltötte a 18. életévét vagy a szülői/gondviselői hozzájárulással rendelkezik a Weboldal használatához. A Weboldalon található információk és anyagok kizárólag tájékoztató jellegűek és nem minősülnek szakmai tanácsadásnak. A Weboldal használatával Ön vállalja a felelősséget a Weboldalon található információk és anyagok alapján hozott döntéseiért és cselekményeiért.

 1. Szerzői jogok

A Weboldalon található tartalmak, beleértve de nem kizárólag a szövegeket, képeket, grafikákat, logókat, hang- és videóanyagokat, a Weboldal tulajdonosa, azaz inulini.com szerzői jogvédelem alatt állnak. A Weboldalról történő bármilyen tartalom másolása, terjesztése, átruházása vagy tárolása tilos, kivéve a kifejezetten erre vonatkozó írásos engedéllyel.

 1. Felelősségkorlátozás

A Weboldal tulajdonosa, azaz inulini.com, minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a Weboldalon található információk és anyagok pontosak és naprakészek legyenek. Azonban semmilyen felelősséget nem vállal a Weboldalon található információk és anyagok pontossága, teljessége vagy időszerűsége tekintetében. A Weboldal használatából eredő károkért, veszteségekért vagy költségekért a Weboldal tulajdonosa felelősséget nem vállal.

 1. Harmadik fél által üzemeltetett linkek

A Weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget ezekért a weboldalakért vagy forrásokért, valamint nem felelős a harmadik fél által üzemeltetett weboldalakon található tartalomért, termékekért vagy szolgáltatásokért. A harmadik fél által üzemeltetett weboldalak használatával Ön vállalja a kockázatot és felelősséget, és elismeri, hogy az ezen ÁSZF által biztosított jogok és védelem csak a inulini.com Weboldalra vonatkoznak.

 1. Regisztráció és felhasználói fiók

A Weboldal egyes részeihez regisztráció szükséges. A regisztráció során Ön köteles valós és pontos adatokat megadni. A regisztráció során létrehozott felhasználói fiók jelszavát titokban kell tartania, és felelősséggel tartozik minden olyan tevékenységért, amely a felhasználói fiókjával történik. Amennyiben tudomást szerez arról, hogy felhasználói fiókját illetéktelenül használták, haladéktalanul értesítse a Weboldal tulajdonosát.

 1. Adatvédelem

A Weboldal használata során Ön hozzájárul ahhoz, hogy a Weboldal tulajdonosa, azaz inulini.com, kezelje és tárolja a személyes adatait. Az adatkezelésre vonatkozó részletes információkat az Adatvédelmi Tájékoztató tartalmazza, amely elérhető a Weboldalon.

 1. Módosítások

A Weboldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy ezen ÁSZF-et bármikor módosíthassa. A módosított ÁSZF a közzététel időpontjától lép hatályba. A Weboldal további használatával Ön elfogadja a módosított ÁSZF-et.

 1. Jogviták kezelése és alkalmazandó jog

Az ezen ÁSZF-ben és a Weboldal használatával kapcsolatos jogviták rendezése a magyar jogszabályok szerint történik. A felek megállapodnak abban, hogy az esetleges jogviták rendezése a magyar bíróságok illetékessége alá tartozik.

 1. Kapcsolat

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van ezen ÁSZF-fel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: info@inulinu.hu. A kapcsolatfelvétel során mindig pontosan jelezze, hogy melyik kérdés vagy észrevétel vonatkozik az ÁSZF-re.

 1. Záró rendelkezések

Amennyiben az ÁSZF bármely rendelkezése érvénytelennek vagy érvényesíthetetlennek minősülne, az nem érinti az ÁSZF többi rendelkezésének érvényességét és érvényesíthetőségét. Az érvénytelen vagy érvényesíthetetlen rendelkezés helyett a felek azon rendelkezést alkalmazzák, amely az eredeti rendelkezés célját és szellemét leginkább megvalósítja.

Ezen Általános Szerződési Feltételek utolsó módosítása: [2023.05.10.].

hu_HUHungarian